به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام «سید محمد علی جلالی» در نشست خبری برنامه تلویزیونی ایستگاه چهل و دوم که بعدازظهر امروز(شنبه 26 مرداد) در مجتمع فرهنگی امامزاده شاه سید علی برگزار شد، گفت: این برنامه محصول یک کار تیمی است و همه ایده ها و خلاقیت ها در یک فضای جمعی شکل گرفته است.
مدیر هنری و نویسنده برنامه ایستگاه چهل و دوم با اشاره به اینکه هسته اولیه خانواده عقیق را طلاب حوزه علمیه تشکیل می دهد، افزود: ما علاوه بر دغدغه های دینی و قرآنی، می خواستیم برای قرآن نیز کاری انجام دهیم و تلاش های مختلفی در حوزه های مختلف انجام گرفت ولی اینکه کار رسانه ای کلان و جدی در حوزه قرآن انجام دهیم از فعالیت های مورد نظر ما بود.
وی تصریح کرد: برنامه مسابقات تلویزیونی در راستای اهداف ما قرار داشت ولی اگر می خواستیم مسابقات قرآنی برگزار کنیم نیازمند به شناخته شدن در حوزه رسانه بودیم.
جلالی اظهار داشت: ما در مسابقات قرآن جمهوری اسلامی ایران نمی توانیم رأی مخاطبان را در نتایج مشارکت دهیم و اگر این مساله رخ دهد ارتباط مخاطبان با مسابقات بسیار بیشتر خواهد شد.
وی مسابقات امسال قرآن کریم را عصر جدید قرآنی توصیف کرد و ادامه داد: مطمئنا در آینده برنامه های بسیار بهتری را برگزار خواهیم کرد. هدف ما ترویج قرآن است و با توجه به اینکه دست ما در مسابقات قرآنی بسته است در برنامه های آتی شاهد فعالیت های خیلی خوبی خواهیم بود.
نویسنده ایستگاه چهل و دوم خاطرنشان ساخت: سعی کردیم هر جایی که دست ما برای تغییر و خلاقیت باز باشد اتفاق جدیدی رخ دهد و بر این اساس حتی در دکور مسابقات نیز تغییراتی ایجاد کردیم. نگاه ما در ساخت دکور بین المللی بود و برگرفته از آن مسابقات به شمار می آید.
وی رسالت اصلی برنامه را پخش مسابقات قرآنی عنوان کرد و افزود: مستندی از قاریان قرآنی را ضبط کردیم که پیش از قرائت از تلویزیون پخش می شود. این مساله بر جذابیت برنامه برای مخاطبان می افزاید.
جلالی تأکید کرد که مجری نیز از برنامه تلویزیونی حذف شد و به جای آن یک راوی قرار دادیم تا به روایتگری بپردازد. این مساله سبب می شود تا مخاطبان با علاقه بیشتری به مشاهده برنامه بپردازد.